Про MIUI 13: названа дата анонса

Незважаючи на те, що поширення MIUI 12.5 йде досить повільно, компанія готує до анонсу нову  фірмову оболонку – MIUI 13. Цікаво, що інсайдери обіцяють, що з прем’єрою нової версією інтерфейсу Xiaomi тягнути не стане і представить її вже в наступному місяці. Вже і точна дата відома – 25 червня.

Цілком логічно, що спочатку MIUI 13 представлять на ринку Китаю, а вже пізніше відбудеться її глобальний реліз. Які нововведення і зміни принесе з собою оболонка, відомостей немає. Але майже напевно компанія буде декларувати, що фірмовий інтерфейс став стабільнішим, спритнішим і функціональнішим. Як правило, анонс нової оболонки проводять одночасно з релізом якогось смартфона компанії і не виключено, що і в цей раз надійдуть також. Ризикнемо припустити, що прем’єра MIUI 13 співпаде з презентацією Xiaomi Mi Mix 4.

Нагадаємо, що зараз Xaomi зайнята поширенням MIUI 12.5 і на даний момент вона досягла успіху в оновленні китайських версій смартфонів, тоді як глобальна прошивка готується розробниками не так спритно, як хотілося б шанувальникам виробника. Наприклад, тільки на днях компанія оголосила про набір бета-тестерів для тестування MIUI 12.5 на смартфонах Poco. Сам тест займе кілька місяців і раніше осені навряд чи мобільники колишньої «доньки» Xiaomi отримають стабільну збірку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.