“Київстар” оновлює важливу послугу

“Київстар” скоро змінить оплату за популярну послугу. Найбільший в Україні мобільний оператор “Київстар” змінив умови користування популярної послуги. Зміни вступлять в силу з 5 травня, повідомляє прес-службакомпаніі.

Йдеться про послугу “Відстрочка платежу”. Своїм абонентам компанія пропонує можливість оплатити послуги пізніше.
Ця послуга буде вигідна контрактним абонентам “Київстар”, тобто фізичним особам. Компанія збільшила терміни оплати за користування послугами. Тепер клієнти можуть користуватися послугами цілий місяць, а заплатити за них – в наступному.

Це означає, що навіть у разі, якщо у клієнта “Київстар” немає грошей на цьому рахунку або навіть у нього утворився “мінус”, він як і раніше буде залишатися на зв’язку.

Єдина умова, яка дозволить користуватися послугою “Відстрочка платежу” – внести оплату за минулий місяць потрібно до 20 числа наступного місяця.

Чим більша сума з користування послугами компанії “Київстар”, тим більше буде розмір кредиту.
Ця послуга доступна всім, без винятку – неважливо, скільки абонент є клієнтом компанії: кілька місяців або років. Також не грає ролі, скільки в місяць платить абонент за користування послугами “Київстар”.

Прес-служба зазначає, що в розрахунок беруться 4 останніх місяці і визначається середньомісячна сума. Це означає, що якщо людина витрачає в місяць 100 грн, то йому можуть нарахувати еквівалентну суму в якості кредиту.

Також є й інші кредитні ліміти в розмірі від 10 до 300%. Якщо автоматично підключається послуга, тоді кредитний ліміт буде дорівнює сумі витрат на місяць.

Користуватися послугою клієнти можуть абсолютно безкоштовно, як і підключити її. Єдина умова – оплата повинна бути проведена до 20 числа наступного місяця.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.