ПриватБанк закриває всі відділення з 1 травня

Обмеження для відвідування відділень будуть діяти кілька днів у зв’язку зі святковими вихідними. У зв’язку з Великоднем і травневими святами ПриватБанк попередив українців про зміни в графіку роботи. У тому числі з 1 по 4 травня всі відділення банку будуть закриті.

Так, українцям озвучили новий тимчасовий розклад роботи банківських відділень на початку травня з урахуванням святкових вихідних. Вже з сьогоднішнього дня, 1 травня, по вівторок, 4 травня, відділення ПриватБанку не будуть працювати. Далі співробітники банку повернуться в звичний режим до 8 травня.

У суботу, 8 травня, доступні будуть не всі відділення, а лише з графіком роботи по суботах. Однак варто врахувати, що робочий день буде скорочений на одну годину. Так, якщо в графіку відділення банку працює до 17:00, то клієнтам варто встигнути відвідати його до 16:00.

У неділю-понеділок, 9-10 травня, відділення знову не працюватимуть. У звичний режим без змін ПриватБанк повернеться тільки з 11 травня. Подивитися розклад відділень можна на офіційному сайті. Що робити українцям, якщо є фінансове питання, яке необхідно вирішити? У ПриватБанку нагадали, що є ще онлайн-банкінг Приват24. Також обмеження на час свят не поширюється на термінали і банкомати – вони будуть доступні клієнтам. Крім цього цілодобово працює служба підтримки як зараз, так і протягом довгих вихідних.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.