Перший складаний смартфон Xiaomi вже доступний зі знижкою 500 доларів

На цьому смартфоні встановлені програми та сервіси Google Mobile Service, а також магазин Google Play Store. Нещодавно в продаж надійшов перший складаний смартфон від Xiaomi, який отримав назву Mi Mix Fold, а зараз магазин Giztop, який здійснює доставку майже в усі країни світу, пропонує на нього знижку в 500 доларів.

Це китайська версія, яка має тільки англійське і китайське меню. На цьому смартфоні встановлені програми та сервіси Google Mobile Service, а також магазин Google Play Store. Він оновлюється бездротовим шляхом. Xiaomi Mix Fold отримав великий 8,01-дюймовий згинаємий екран, а також 6,52-дюймовий AMOLED-дисплей зовні. Виробник стверджує, що шарнірна частина пройшла випробування на 200 000 циклів складання та розкладання, при цьому в цілому шарнір розрахований на 1 мільйон циклів. В основній камері використовуються датчики зображення роздільною здатністю 108, 13 і 8 Мп.

Це перший смартфон з рідинним об’єктивом, який дозволяє одній камері дозволом 8 Мп використовуватися і для оптичного зуму, і для макрозйомки.

Mi Mix Fold отримав дві акумуляторні батареї сумарною місткістю 5020 мА · год і підтримує зарядку потужністю 67 Вт. Ціна смартфона з скидкою 1799 доларів

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.