Нова пошта скасувала одну з доплат

Послуги Нової пошти стали дешевше. Нова пошта скасувала додаткову плату за ручну обробку відправлень. Клієнт Нової пошти поскаржився, що йому нарахували додаткову вартість за упаковку посилки.

«Я відмовився від посилки з-за того, що вартість доставки перевищила вартість посилки. Мені додали ручну обробку товару, як потім виявилося під час розмови з оператором, її можна було і не додавати, але так доставка коштує менше, а з нею більше, головне, що оператор цього навіть не приховує, так безпосередньо і сказав », – повідомив він.

На Новій пошті ж заявили, що «дуже шкода, що даний інцидент мав місце».

«Також хотіли б додати, що з 20 березня Нова пошта скасувала додаткову плату за ручну обробку відправлень довжиною до 120 см по одній зі сторін, а кожній іншій – не більше 70 см. Це означає, що такі посилки будуть прийматися і відправлятися з усіх поштових відділень компанії (відділення, які приймають відправлення до 30 кг) за звичайним тарифом в разі, якщо вони будуть упаковані одним з цих способів:

  • ∙ в гофрокартонну коробку (ви можете використовувати свою або придбати у відділенні);
  • ∙ в прямокутний або трикутний тубус;
  • ∙ на плоскій основі з гофрокартону по одній зі сторін.

Посилки, які не будуть упаковані таким чином, можна буде відправити тільки з вантажного відділення або кур’єром. При цьому зазначаємо, що в такому випадку при розрахунку вартості відправлення буде застосовуватися збільшувальний коефіцієнт (1,5) за ручну обробку », – додали на Новій пошті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.