Monobank дозволить блокувати списання коштів

Користувачі monobank можуть захистити власні кошти від списування з боку популярних сервісів. Оновлена ​​версія програми першого мобільного банку в Україні monobank дозволить клієнтам користуватися цілою низкою нових можливостей.

Оновлена ​​версія мобільного застосування monobank дозволить користувачам отримати доступ до цілого ряду корисних переваг і “фішок”. Наприклад, клієнти зможуть скасовувати автоматичне списання коштів з різних сервісів на зразок Uber і Megogo.

Будь-який користувач, який обновив додаток monobank зможе блокувати списання коштів, але при цьому зберігаючи підписку на платні ресурси. Ці сервіси часом можуть накопичувати заборгованість за час, поки їх послугами не користувалися, а потім списувати все відразу з рахунків клієнта, який вирішив знову звернутися до їхніх послуг.

 

Тепер з’явилася можливість убезпечити себе від подібної втрати коштів. Для цього достатньо лише в розділі “Інші платежі” знайти вкладку “Онлайн платежі” і налаштувати її так, щоб кошти не списувалися автоматично.

Крім цього, monobank приготував клієнтам ще кілька приємних сюрпризів. Можна пересилати в подарунок іншим користувачам різні суми, а до перекладу додавати святкову анімацію або пам’ятні записи.

Також з’явилася функція поповнення номерів зарубіжних операторів (145 країн і 714 операторів). Можна налаштовувати регулярне поповнення депозитів і додавати індивідуальні назви розміщених депозитів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.