Оператор Vodafone дарує 6 місяців безкоштовного зв’язку

Vodafone запустив нову акцію. Що входить до трійки лідерів за кількістю користувачів мобільний оператор Vodafone запустив нову вигідну акцію, яка триватиме ще 67 днів. Абонентам компанії можна отримати до 6 місяців безкоштовного зв’язку в подарунок. Як це зробити, повідомляє прес-служба мобільного оператора.

 

Акція стартувала 12 квітня і триватиме до 30 червня поточного року включно. У компанії детально розповіли, як прийняти в ній участь.
Якщо ви думали оновити смартфон, тоді умови акції повинні зацікавити вас. Потрібно купити смартфон в фірмовому магазині мобільного оператора, але тільки вибрати з тих, що беруть участь в акції.

Для зручності, можна на сайті вивчити вибір моделей, скільки вони коштують і тоді вже робити покупку. Оформити замовлення можна як онлайн, так і придбати гаджет в магазині.

Залежно від вартості мобільного телефону, можна по акції отримати до 6 місяців користування мобільним зв’язком в подарунок.
Після придбання смартфона потрібно вставити SIM-карту в гаджет, поповнити рахунок на 5 грн і зателефонувати за номером 111.
Також потрібно відправити SMS-повідомлення з текстом “Акція” на номер 9900, щоб пройти реєстрацію в акції до кінця.
Таким чином, абонент активує пакет “SuperNet Pro” від компанії, в рамках якого йому буде надано послугу “Квартал без абонплат” або “Півроку без абонплат”. Послуга повинна підключитися протягом 72-х годин, якщо абонент виконав всі умови правильно.

 

Про те, що клієнт вдало пройшов реєстрацію і йому буде підключена послуга, компанія повинна повідомити в SMS-повідомленні.
Зазначено, що в акції беруть участь певні моделі смартфонів таких компаній, як Tecno, Nokia, Sumsung, Apple. У таблиці нижче вказано, при покупці якої моделі смартфона буде надаватися послуга і на який період.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.