Нові правила для всіх абонентів: оновлений Viber від Київстар і стеження за телефонами від lifecell

Київстар, Vodafone і lifecell запропонували своїм абонентам нові послуги і пропозиції. Мобільні оператори в Україні пропонують все більше цікавих послуг, в гонитві за клієнтом. Київстар на офіційному порталі заявив, що всі, хто встановив Viber на телефон, може розраховувати на розсилку повідомлень в рамках програми “Business Data Solution”. За словами представників компанії, ця функція буде доступна і за допомогою пакетів з бізнес-повідомленнями.

За допомогою даної послуги можна буде створювати спеціальні розсилки як таргетовану рекламу. Вартість послуги розраховується індивідуально, і враховує вік, стать, гаджети, а також кількість націлених повідомлень користувача.

У компанії lifecell “поставили” на безпеку і запропонували послугу, яка допоможе позбутися від тривог тим, хто хвилюється про долю свого смартфона. Послуга “Захисти Мобільний” передбачає повернення телефону, навіть якщо він загубиться або його вкрадуть. Повернення телефону зроблять без зайвих витрат з повною конфіденційністю. За допомогою даної послуги можна також:

  • Визначати його місцезнаходження на карті;
  • Отримувати фото з камери в режимі реального часу;
  • Активувати сигнал на телефоні на повній гучності;
  • Видаляти дані з внутрішньої і зовнішньої пам’яті телефону, щоб ніхто не міг отримати до них доступ;
  • Блокувати ваш смартфон з використанням спеціального пароля.

Третій “слон” українського мобільного простору, компанія Vodafone пропонує українцям до півроку безкоштовного зв’язку в рамках своєї нової акції. Про це сказано на сайті компанії.

 

Акція діє до 30 червня включно. Для того щоб отримати доступ до цієї акції необхідно зробити лише кілька кроків. Перше – придбати акційний телефон, після чого відправити з нього повідомлення на безкоштовний номер 9900 з текстом “Акція”.

Залежно від моделі купленого смартфона можна отримати безкоштовну зв’язок на умовах тарифного плану SuperNet Pro з пакетом послуг: Безлімітні дзвінки всередині мережі Vodafone, 150 хвилин дзвінків на інші номери в Україні, 50 хвилин дзвінків за кордон до Польщі, Німеччини, Італії та ще 27 країн , 12 гігабайтів 4G \ 3G-інтернету в залежності від доступності мережі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.