“Київстар” попередив про нові умови використання Viber

У компанії «Київстар» розповіли про корисну функцію для користувачів Viber. Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора. Відзначається, що мова йде про розсилку повідомлень в рамках програми «Business Data Solution». Фахівці пояснили, що така функція також доступна і за допомогою пакетів з бізнес-повідомленнями.

Варто пояснити, що «Business Data Solution» – це послуга, доступна бізнес-клієнтам оператора. Така функція дозволяє робити спеціальні розсилки в якості таргетированной реклами. Вартість розсилки залежить конкретно від вибраної опції: вік користувачів, стать користувачів, гаджети користувача, а також кількість націлених повідомлень.

Фахівці відзначають, що вже з 1 травня тарифні плани будуть переглянуті. При цьому всі абоненти будуть в автоматичному режимі переведені на нові тарифи. Оновлені плани будуть залежати, в тому числі і від послуг Rakuten Viber. У компанії «Київстар» пояснили, що актуальну інформацію можна буде перевірити за номером 0 800 303 466 (безкоштовний дзвінок), а також у особистого менеджера оператора.

На порталі «Business Data Solution» на даний момент вказані такі тарифи на розсилку повідомлень:

  • Загальні: смс-повідомлення – 50 копійок, в Viber – 80 копійок;
  • На тему подорожей та інтересів: смс-повідомлення – 75 копійок, в месенджері – 1,25 гривень;
  • На тему стилю життя: смс-повідомлення – 1 гривня, в месенджері – 1,90 гривень.

Варто підкреслити, що кінцева ціна надання такої послуги буде залежати від вищевказаних фільтрів, параметрів, а також від кількості повідомлень в такій розсилці (в середньому кількість від 100 до 20 000 повідомлень). За допомогою такої послуги можна легше і швидше знаходити собі нових клієнтів, а також отримувати максимальну конверсію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.