Деякі смартфони Xiaomi залишаться без сервісів Google

Експерти назвали причину. Китайська компанія Xiaomi працює над оновленнями для своїх смартфоном майже цілодобово, проте багато прошивки мають ряд обмежень.

Повідомляється, що за станом на середину квітня Xiaomi представила близько 30 оновлень для Xiaomi, Redmi і Poco, проте деякі з них мають обмеження. Головне обмеження, з яким стикаються власники смартфонів від Xiaomi – неможливість встановити прошивку через те, що вона підходить для гаджетів, що реалізуються на китайському ринку.

Також часто прошивки є тестовими, а відповідно ймовірність присутності різних багів і помилок дуже велика. Іноді прошивки випускаються на китайській мові, а англійській, російській чи українській не підтримуються. Крім того, найбільш істотний мінус деяких прошивок – відсутність доступу до сервісів Google, що не дозволяє використовувати YouTube, Gmail або Google Play.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Xiaomi оприлюднила офіційний ролик, в якому показала ігровий смартфон Redmi K40 Game Enhanced Edition. Офіційна презентація нового гаджета відбудеться 27 квітня.

Також повідомлялося, що в світі збільшується кількість випадків виходу смартфонів Xiaomi Mi 11 з ладу внаслідок згоряння материнської плати, що є досить рідкісною поломкою у мобільних телефонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.