Xiaomi показала перший ігровий смартфон Redmi K40 Game

Ігровий смартфон показали до офіційної презентації. Компанія Xiaomi оприлюднила офіційний ролик, в якому показала ігровий смартфон Redmi K40 Game Enhanced Edition. Примітно, що відео оприлюднено до початку презентації нової моделі смартфона від Xiaomi, яка призначена на 27 квітня.

Смартфон Redmi K40 Game Enhanced Edition відрізняється від стандартної версії Redmi K40. Крім ігрових кнопок, в новій моделі змінений дизайн корпусу. Модуль задньої камери в ігровій версії Redmi K40 оснащений логотипом у вигляді блискавки, що позначає екстремальну продуктивність.

 

В ігровому смартфоні Redmi K40 є додаткові апаратні кнопки, які висуваються з корпусу при натисканні спеціального перемикача. При висуванні бічних апаратних кнопок смартфон переходить в режим максимальної продуктивності і мінімальної затримки.

Очікується, що ігровий смартфон Redmi K40 Game Enhanced Edition отримає однокристальних систем MediaTek Dimensity 1200, ефективну систему охолодження, плоский екран AMOLED Samsung E4 з частотою 144 Гц і акумулятор в 5000 мА • год з швидкою зарядкою потужністю 67 Вт.

Нагадаємо, нещодавно стартував продаж флагманського смартфона Mi 11 Ultra від компанії Xiaomi. Мережевий інформатор Бен Гескін розповів, що Xiaomi Mi 12 Ultra матиме фронтальну камеру, приховану під дисплеєм. Він зазначив, що діагональ AMOLED екрану на блоці з камерою виробники збільшать з 1,1 до 1,5 дюйма. Гескін також розкрив наступні властивості камери: ширококутний модуль на 50 мегапікселів з 1-дюймовим датчиком GN3; ультраширококутний модуль на 50 мегапікселів; десятикратний оптичний зум; портретний режим з триразовим зумом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.