Нова тема Beautification для Xiaomi порадувала всіх користувачів

Сьогодні ми представляємо вам одну з найбільш повних тем, які ви можете знайти для Xiaomi і яку обов’язково варто спробувати. Це Beautification, яка вважається однією з кращих для MIUI завдяки високому рівню настройки і безлічі опцій.

Сама по собі Beautification – це тема, яка налаштовує практично весь інтерфейс MIUI, роблячи Xiaomi зовсім іншим терміналом.

Як ми бачимо на зображенні, тема надає оригінальний вигляд екрану блокування, додаючи різні ярлики для часу і певних додатків, таких як музичний плеєр або галерея.

Але це ще не все. Рядки стануть персоналізовані відповідно до дизайну решти інтерфейсу. Змінено Центр управління. У нього включені кілька яскравих значків. Тема додає різні віджети, які ми можемо розмістити на робочому столі.

Повна зміна Xiaomi, яке ви можете комбінувати з іншими темами

Настроюємий екран блокування

Крім того, настройки також змінені. Вони отримали більш привабливий дизайн, відповідний решти теми.

Найкраще в цій темі – то, що вона настільки повна, що ми можемо комбінувати її з іншими. У додатку Теми ми можемо налаштувати її інтерфейс, змінивши значки, рядок стану, екран блокування і т. Д.

Щоб завантажити тему необхідно змінити регіон Xiaomi. У нашому випадку ми використовували регіон «Індія». Після цього досить буде перейти за цим посиланням  і завантажити тему через програму Теми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.