“Київстар” порадував абонентів новим тарифним планом за копійки

Недорогий тариф з безліччю послуг. Один з лідерів мобільного зв’язку в Україні компанія “Київстар” ввела новий тарифний план. Він буде дуже вигідний абонентам, адже всього за 3 гривні в день вони отримають 20 ГБ інтернету і 300 хвилин на розмови, повідомляє прес-служба.

Як правило, дешеві тарифні плани до 100 грн вибирають абоненти старшого віку, адже вони не сидять годинами в інтернеті, а також не є активними користувачами соціальних мереж. Все, що їм потрібно – здійснювати дзвінки.

Але новий тарифний план від «Київстар» за 100 гривень пропонує безліч послуг, а саме:

  • Безлімітні дзвінки в мережі;
  • 300 хвилин на дзвінки інших мобільних операторів по країні, а також на стаціонарні телефони;
  • 20 Гб інтернету. Їх вистачить з головою на місяць, адже за статистикою користувач в середньому використовує до 7 Гб.

Зазначено, що новий тарифний план отримав назву “Смачний”. Якщо враховувати всі послуги, які за 100 грн отримує абонент, виходить, що тариф дуже вигідний. Зазначено, що цей тарифний план з набором послуг обійдеться дешевше, ніж у інших операторів, що входять в “велику трійку”.

Вартість тарифного плану становить 100 грн на 4 тижні, тобто в день виходить приблизно 3,57 гривні. Однак, на сайті компанії вказані області, в яких абоненти зможуть підключити.
Наприклад, в Харківській і Херсонській області можна підключати тариф жителям всіх населених пунктів, в інших – вказаний список міст і сіл. Однак, в переліку не всі області, а лише 14. Тому, не всі зможуть підключити такий вигідний пакет послуг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.