Vodafone дарує бонуси за тестування швидкості інтернету

Vodafone пропонує абонентам взяти участь у тестуванні швидкості мобільного інтернету в додатку Ookla SpeedTest. За участь кожному користувачеві буде нараховано бонус у вигляді трьох місяців безкоштовного користування послугою Social PASS, повідомляє прес-служба.

Безлім на Social PASS
Social PASS – це безлімітний трафік на соцмережі та месенджери: Instagram, TikTok, Facebook, Snapchat, Twitter, Pinterest, Likee і LinkedIn. При підключенні цієї послуги пакетні мегабайти за користування вищезгаданими додатками не списуються.

Підключити Social PASS можна в додатку My Vodafone або через USSD-команду * 310 #. Акційною пропозицією оператора можна скористатися до кінця поточного місяця. Після закінчення 3 місяців акції послуга відключиться автоматично, підключити її знову можна на платній основі за 50 грн / міс.

Лідер за швидкістю інтернету
У другій половині 2020 року Vodafone став лідером за швидкістю мобільного інтернету в Україні. За даними компанії Ookla, в 3-4 кварталах 2020 року показник швидкості (Speed ​​Score) в мережі Vodafone досяг позначки в 30.85 (в 2019 році він становив 17.93).

Середня швидкість завантаження даних склала 29.38 Мбіт / сек (роком раніше – 19.37 Мбіт / сек), а середня швидкість передачі даних досягла позначки в 14.10 Мбіт / сек (в 2019 – 11.16 Мбіт / сек).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.