Київстар запустив бюджетний безліміт на інтернет і дзвінки

У компанії розповіли про особливості нового тарифного плану. Мобільний оператор представив новий тарифний план, який став кращим в портфоліо компанії. Новий тарифний план отримав назву «Смачний безлим» і передбачає, що всього за трохи більше 3 грн. в день абонент отримує 20 Гб мобільного інтернету і 300 хвилин на номери інших операторів і стаціонарні номери. При цьому за невелику плату немає ліміту на дзвінки в мережі Київстар.

Відзначимо, що тарифний план став дійсно новинкою, адже його вартість за місяць не перевищує 100 гривень. Раніше за суму до 100 гривень можна було підключити так звані «соціальні» тарифи для літніх людей або тих, хто користується в основному дзвінками, не сидить в інтернеті і не використовує месенджери.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київстар розповів, чому для частини абонентів буде проведена перетарифікація і коли очікувати перерахунку, адже деякі клієнти почали скаржитися, що плата за деякі послуги з рахунку знято, а ось пакет послуг не надано.

Також повідомлялося, що мобільний оператор Київстар пообіцяв не міняти ціни на свої тарифи в цьому році. Мало того, в період пандемії компанія представила для абонентів два недорогих тарифу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.