Налаштування MIUI 12 після поновлення смартфона

Для початку я рекомендую зайти в додаток «Безпека» -> шестерень і перевірити пункт «Отримувати рекомендації», спочатку в основному розділі, а потім і в пункті «Очищення», так як вони часто активуються після оновлення.

 

Потім зайдіть в пункт «Передача даних» і відключіть «Відправляти звіти про трафік», а в «Управління живлення» позбудьтеся від «Повідомляти про розряд».

Після цього само собою перевірте наявність дозволу на отримання рекомендацій в системних додатках: Провідник, Галерея та Теми і так далі.
До речі, з приводу тем, кілька людей скаржилися, що при спробі поміняти мелодію (будильника наприклад), їх перекидає в додаток «Теми» і незрозуміло що далі робити.

Так ось, щоб знайти настройку звуків на різні типи сигналів, вам потрібно пройти в пункт «Динамічні мелодії», де ви зможете змінити конкретний звук. Згоден, не дуже зручно, але Xiaomi видніше.
Якщо ж ви зовсім не користуєтеся темами, можна просто заборонити цього додатка доступ в інтернет, після чого вибір мелодій повернеться у звичне меню.

І якщо вже ми заговорили про кастомізації, заодно залишу в кінці статті посилання на архів з новими шпалерами «Геометрія».

 

Але повернемося до налаштувань. Після поновлення, так само рекомендую зайти в «Додатки» -> Дозволи -> Дозволи додатків -> Місцезнаходження -> Три крапки -> Показати системні процеси

 


У цьому меню постійно з’являються служби, яким доступ до місця розташування не потрібене, тому перевірте і налаштуйте спочатку розділ «Дозволено завжди», де я наприклад відключив «Налаштування пристрою Android», а потім і розділ «Дозволено тільки при використанні», де я заборонив доступ : Xiaomi Service Framework, Спеціальні можливості для Android і Системний сервіс друку.

І останнє. Перейдіть в «Паролі та безпека» -> Конфіденційність, перегорніть в самий низ і перевірте пункти: Програма поліпшення якості, Відправляти дані для діагностики і Рекламні служби.
Як ви зрозуміли, всі ці настройки не вимагають ніяких додаткових програм, але якщо ви хочете, щоб я розповів як всі ці дії можна зробити швидше, при підключенні до ПК, напишіть про це нижче.

Завантажити: Нові шпалери «Геометрія»

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.