Нова тема MIUI переносить Android 12 на смартфони Xiaomi

Всі чекають MIUI 12.5, але якби ви раптом дізналися, що можете відчути смак Android 12 завдяки темі MIUI на Xiaomi? З нагоди публікації Developer Preview майбутньої ОС ми побачили, які нововведення з’являться разом з MIUI 13. Після декількох років незначних змін з новою версією зеленого робота у нас буде редизайн та дуже актуальна графіка. Основне оновлення принесе з собою кілька змін зовнішнього вигляду Android, і тема, яка представлена ​​нижче, хоче підготувати вас до цього моменту.

Хочете Android 12? Є тема, розроблена для Xiaomi

Хоча ми все ще далекі від фінальної версії Android 12, нова тема Android 12 Pro Max хоче внести очікувані з таким нетерпінням зміни в смартфони Xiaomi. Грунтуючись на тому, що ми бачили в Developer Preview, з новим великим оновленням у нас буде призначений для користувача інтерфейс, який буде по-іншому здійснювати управлінням кольором. До сих пір ми бачили чіткий поділ між світлими і темними темами з відповідною адаптацією інтерфейсу.

Але є ті, хто по праву може вважати за краще більш барвистий інтерфейс, і з Android 12 в цьому відношенні повинні прийти зміни. Справжньою новинкою стане синергія між темами і фоном, що дозволяє розраховувати на більш барвистий призначений для користувача інтерфейс, що включає ті ж хроматичні акценти, що і шпалери.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.