Нова пошта показала, як пакувати нестандартні посилки

Деталі упаковки посилок можна зберегти, щоб потім використовувати повторно. Українці все частіше користуються послугами поштових сервісів, але все одно періодично потрапляють в неприємні ситуації через незнання елементарних правил. Як треба упаковувати посилки, що не можна відправляти поштою, що робити, щоб відправлення надійшло в пункт призначення цілим і неушкодженим?

У клієнтів поштових сервісів можуть виникнути проблеми з відправкою габаритних вантажів. Журналіст вирішив перевірити, як це працює на ділі, і прибув в одне з відділень “Нової пошти” з дитячим візочком і картинних портретом, які вирішив надіслати іншому адресату.

 

Оператор відділення продемонстрував, як необхідно упаковувати відправлення таким чином, щоб вони не пошкодилися в дорозі. Коляску вирішили обмотати спеціальною захисною плівкою, що захищає від механічних пошкоджень. Після цього коляску обмотали картоном, що служить додатковим захистом від бруду та пошкоджень. Шматки картону були скріплені клейкою стрічкою. До речі, після отримання та розпакування товару плівку і картон можна залишити собі, оскільки вони можуть стати в нагоді для повторного використання.

Однак це ще не все. Обмотану картоном і плівкою коляску помістили в спеціальну, міцну конструкцію з дерева, всі частини якої були надійно закріплені. Що стосується картини, її теж обмотали пухирчатою плівкою, а потім з усіх боків обклали спеціальним, стійким п’ятишаровим картоном. Все це було скріплене клейкою стрічкою, після чого посилка виявилася готова до відправки. Залишалося тільки наклеїти бирку з адресою, однак журналіст вирішив перевірити упаковку на міцність – з цим все виявилося в повному порядку.

Обидві посилки були завантажені в автомобіль і відправлені до спеціального сортувальний центр. Журналіст поцікавився, чи може він таким чином відправити автомобіль, однак через технічні причини таке неможливо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.