Xiaomi Mi TV Q1 з ціною 30100 гривень розчарував користувачів

В кінці цієї зими Xiaomi анонсувала в Європі 75-дюймовий телевізор Mi TV Q1 з HDMI 2.1. З огляду на характеристики, пристрої вартість була дуже доступною, але на презентації виробник не повідомляв про те, що в його продукті немає нативной підтримки частоти 120 Гц. Цей важливий елемент помітили тільки зараз.

Новинка дійсно обладнана панеллю з частотою 120 Гц, але зможе приймати сигнал з частотою оновлення не більше 60 Гц. Тобто, нативної Xiaomi Mi Q1 TV буде підтримувати 60 Гц, а 120 Гц будуть забезпечуватися штучно за допомогою технології інтерполяції MEMC, додає проміжні кадри. Дана технологія збільшує затримку, тому геймери її не надто люблять і часто вимикають.

Відсутність підтримки нативних 120 Гц в телевізорі Xiaomi Mi Q1 TV виробник пояснює «апаратними обмеженнями». Якими саме, невідомо. І це дивно, з огляду на, що пристрій створено на базі SoC MediaTek MT9611 c GPU Mali G52 MP2 і її можливостей повинно вистачати для підтримки нативних 120 Гц.

Рекомендована вартість Xiaomi Mi Q1 TV становить 1299 євро, в той час як в рамках блискавичної розпродажі можна було купити телевізор за 999 євро. Вартість і точні терміни поставок Xiaomi MI TV Q1 в Україні поки що невідомі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.