Vodafone запустив дешевий тарифний план для Європи

Що входить в тарифний план і скільки потрібно заплатити? Сумна статистика свідчить про те, що все більше українців виїжджають за кордон на роботу. Також збільшилася і кількість тих, хто став через пандемію замислюватися про те, щоб поїхати працювати за кордон. Потрапляючи в іншу країну українці хочуть частіше спілкуватися з рідними, тому потрібно купувати нову місцеву SIM-карту. Компанія Vodafone запустила дешевий тарифний план, який діє в Європі, про таку послугу багато давно мріяли, повідомляє isim.

Повідомляється, що SIM-карта від одного з найбільших в світі мобільних операторів Vodafone отримала назву VOXI (Вокс). Її перевага в тому, що після придбання власник зможе нею користуватися за одним тарифом в країнах Європейського Союзу, а також в швейцарії і Монако. Вокс є віртуальним оператором, який надає британський оператор Vodafone. Він зокрема пропонує дуже низькі ціни на Інтернет, що безсумнівно буде плюсом майбутньому користувачеві.

Зазначено, що Інтернет буде для абонентів в 10 разів дешевше за тарифи українських операторів.
Наприклад, за 20 фунтів на місяць, що в перерахунку на українську валюту становить 770 грн. абоненту надається 45 Гб інтернету. Є й дешевші тарифи – за 12 Гб інтернету доведеться заплатити 335 грн, а за 15 Гб – 503 грн.
Також в тарифі передбачено безлімітне користування популярними соціальними мережами. Тобто вони не включені в основний тариф пакета інтернету.
Новим клієнтам буде надана інструкція, а також доступна техпідтримка російською мовою. За інтернет при перетині кордону іншої країни не потрібно платити повторно.

Це означає, що перебуваючи в нову країну не потрібно купувати нову SIM-карту, шукати безкоштовний Wi-Fi або переплачувати за роумінг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.