Sony обрушила ціну ігрової приставки PlayStation 4 вдвічі до мінімуму

Одним з найбільших, відомих і найбільш поширених брендів на ринку відеоігор є компанія Sony, а знайти світову популярність їй вдалося завдяки своїм фірмовим ігрових приставок, які вона анонсує і запускає в продаж регулярно через кілька років. Ще восени 2013 року в продаж по всій земній кулі надійшла така консоль, як PlayStation 4, а отримала вона вкрай просунуте технічне оснащення і безліч інших особливостей, всі з яких вкрай позитивно позначилися на її привабливості. Ця приставка була продана тиражем в десятки мільйонів копій, проте її досі можна зустріти на полицях магазинів, нехай з моменту її виходу на ринок і пройшло вже цілих вісім років.

Знову ж, ще не так давно все могли тільки мріяти про щось подібне, але тільки не тепер, не зараз, тому що з недавніх пір справи йдуть зовсім іншим чином, в ніж запросто легко і просто може переконатися будь-яка людина, який про це так і зовсім взагалі тільки забажає. Так, нехай PS4 вже дуже сильно і встигла застаріти, однак вона є дуже навіть актуальною, адже за весь її життєвий цикл для неї встигли створити і випустити близько двох тисяч приголомшливих відеоігор, причому серед таких набереться близько сотні ексклюзивних проектів, пройти які можна виключно тільки на ігровій приставці PlayStation 4. Крім того, для цієї консолі в даний час на ринку можна зустріти вкрай багато різних відеоігор, всі з яких дозволяють отримати просто приголомшливий досвід.

 

Будь-яка людина, яка купить собі PS4, безумовно залишиться нею задоволена, адже ції приставці під силу запропонувати безліч ігор, а значить можна буде випробовувати самий різний ігровий досвід. Японська корпорація Sony прагне до того, щоб якомога більше коло людей використовував її фірмову продукцію, знаходячи таку кращою серед усіх існуючих на ринку, а йдуть при всьому при цьому в хід всі можливі засоби і методи. Однак поступово попит на PlayStation 4 все ж стрімко скорочується, тобто все менше коло людей бачить сенс в тому, щоб їй так і зовсім взагалі користуватися. Проте, японська корпорація Sony не збирається знімати цю приставку з продажу, прагнучи робити все, що їй так і зовсім взагалі під силу, тільки б вона продавалася як можна довше.

Саме тому, щоб забезпечити PS4 ще кілька років життя на ринку ігрових приставок, компанія-виробник, тобто Sony, в даний час активно готується до того, щоб обрушити ціну ігрової приставки PlayStation 4, прагнучи зробити її якомога більш дешевою і доступною для всіх покупців. Про те, що все це незабаром станеться, повідомив відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер, який раніше вже багато разів повідомляв точні достовірні відомості заради того, щоб якомога більше коло людей купив собі PS4, знаходячи цю приставку якомога привабливішою за сукупністю якостей. Залишається вірити, що вже незабаром цінник цього електронного пристрою дійсно насправді скоротиться вдвічі, опустившись до рекордного низького значення в цілих $ 200.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.