Офіційно представлено Sony Xperia 10 III: ціна та характеристики

Sony анонсувала смартфон середнього класу. Новинка називається Sony Xperia 10 III. Модель підтримує мобільні мережі п’ятого покоління і працює на базі операційної системи Android 11. Вартість смартфона поки що не уточнюється, а продажу в усі світі стартують влітку.

Sony Xperia 10 III отримав 6-дюймовий OLED-екран з підтримкою розширеного динамічного діапазону і частоти оновлення 60 Гц. Біометричний сенсор встановлений на правому торці корпусу, незважаючи на використання матриці на органічних світлодіодах. Збоку також знаходиться кнопка управління гучністю.

Апаратна платформа побудована навколо процесора Snapdragon 690. Він доповнений 6 ГБ оперативної пам’яті. Сховище розраховане на 128 ГБ даних. Ємність вбудованої батареї склала 4500 мАг. Основна камера має дозвіл 12 Мп + 8 Мп + 8 Мп. Фронтальний модуль побудований на 8-мегапіксельною матрицею.

Корпус отримав захист від води і пилу за стандартом IP68. Новинка може похвалитися роз’ємом для навушників і стереодинаміками. Є підтримка кодеків LDAC. Sony Xperia 10 III буде доступний покупцям в чорній, рожевої, синьої та білої кольорах корпусу починаючи з червня цього року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.