Xiaomi просить вибачення у користувачів

Багато користувачів Xiaomi відразу після презентації Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra стали цікавитися у компанії, чому ці смартфони не отримали нову версію прошивки MIUI 12.5, яка на той момент вже була доступна для деяких пристроїв. Нарешті, ми отримали коментар від китайського техно гігант. Такого коментаря, до слова, ми не очікували.

 

Джин Фан, представник відділу розробки, почав свою відповідь на це питання з вибачень. Він заявив, що в минулому році стабільність прошивки MIUI залишала бажати кращого, неодноразово користувачі скаржилися на проблеми з MIUI 12 і оновленнями до MIUI 12.5. Багато оновлення і зовсім переносилися або скасовувалися. Як так вийшло?

 

Як би прозаїчно це не звучало, але проблема банально в тому, що компанія взяла на себе занадто великий обсяг роботи, яка полягає в розробці MIUI 12.5. Буквально, з минулого року компанія розробляє відразу дві версії фірмової оболонки: згадану вище і MIUI 13. Не може Xiaomi відмовитися і від випуску регулярних оновлень для своїх актуальних моделей. У команді розробників кажуть, що не відчували такого стресу з часів розробки MIUI 5. Саме тому до цих пір виникають проблеми з прошивками MIUI для різних моделей смартфонів Xiaomi.

Власне, саме тому в Xiaomi вирішили відкласти випуск MIUI 12.5 для Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra на кілька тижнів вперед, щоб упевнитися, що прошивка вийде стабільною і точно без критичних помилок, які докучали багатьом користувачам MIUI 12.5 останнім часом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.