Xiaomi вирішує одну з найважливіших помилок MIUI, яка зачіпає всіх користувачів

Xiaomi вирішила виправити одну з найважливіших помилок MIUI. Ми говоримо не про високе енергоспоживання, яке передбачає MIUI 12, а про збої в системі безпеки або підході, який ставить під загрозу нашу конфіденційність і безпеку.

На сьогоднішній день, якщо ми заблокуємо наш Xiaomi, Redmi або POCO і знову включимо екран, практично не розблокувавши його, MIUI дозволяє нам переміщати Центр управління і, отже, деактивувати / активувати з’єднання або навіть запустити режим польоту.

Центр управління більше не буде доступний широкому, колу Xiaomi при заблокуванні

Таким чином, якщо ми втратимо наш смартфон, будь-хто, хто його знайде, зможе активувати режим польоту і, отже, перешкодити нам знайти його за допомогою функцій пошуку мого пристрою, які додає Xiaomi Cloud. Крім того, в автономному режимі для нас було б практично неможливо заблокувати дані, що зберігаються на пристрої, або дистанційно запустити режим втрати даних.

У зв’язку з цим Xiaomi нарешті реалізувала неможливість розгортання Центру управління при заблокованому телефоні. На даний момент, хоча це виправлення було реалізовано тільки в Xiaomi Mi 11 Ultra, очікується, що воно в кінцевому підсумку торкнеться практично всіх пристроїв, будь то Xiaomi, Redmi або POCO, які входять в план підтримки фірми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.