У «Новій пошті» розповіли, як здешевити доставку посилок

Клієнти «Нової пошти» скаржаться на непомірно високі тарифи на доставку посилок. Представник компанії перевізника розповів, від чого залежить загальна вартість послуг і як їх можна знизити.

В Фейсбук-акаунті «Нової пошти» незадоволений клієнт розповів, що через занадто високу вартість пересилки, він втратив майже півтори тисячі гривень. Тоді як інші перевізники в Україні набагато скромніше оцінюють свої послуги.

«Відправив велосипед вартістю 3250 грн, одержувач офігів від суми за доставку і відмовився. Тепер я оплачую 1402 грн щоб забрати велосипед, а це майже половина вартості велосипеда! Останній раз я відправляв щось новой почтой! Всі перевізники в Україні беруть удвічі дешевше, а деякі зараз взагалі безкоштовно », – написав чоловік.

Представник транспортної компанії «Нова пошта» нагадав, що кінцевий тариф на доставку тих чи інших вантажів залежить від ряду умов. Оператори враховують фактичний або об’ємний вагу посилки, відстань до пункту призначення від пункту відправлення, вартість упаковки та інших послуг.

«За первинною накладною вартість послуг склав 799 грн: 587 грн – вартість транспортних послуг, 196 грн – вартість упаковки, 16,25 – комісія від оголошеної вартості (0,5% від 3250 грн).Таким чином, якби відправник самостійно упакував велосипед в підходящу коробку або бокс, то йому вдалося б знизити вартість пересилки вантажу майже на 200 грн.

Підвищення цін
З 20 березня починають діяти оновлені тарифи Нової пошти на послуги доставки і упаковки відправлень.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Відзначається, що підвищення пов’язане зі зростанням цін на паливо, комунальні послуги, інфляцією і т.д. Вводяться наступні оновлення:

• Скасовується додаткова плата за ручну обробку при відправці посилок розміром від 70 см по одній зі сторін відправлення за умови упаковки згідно з правилами упаковки Нової пошти. Тепер такі посилки будуть доставлятися за базовим тарифом, головне – щоб вони були упаковані в коробку, гофрокартон або на плоску основу
• Тариф на базові послуги доставки підвищується на 5 грн
• Тариф на упаковку підвищується на 1-6 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.