Ця тема для вашого Xiaomi допоможе заощадити заряд батареї

Всім відомо, що екрани AMOLED економно витрачають енергію. Це досягається не тільки завдяки новій технології, але і особливим відображенню чорного кольору. Ось чому використання темного режиму в Xiaomi необхідно, якщо ми хочемо заощадити заряд батареї. Крім того, якщо ми використовуємо тему з темною палітрою кольорів і мінімалістичним дизайном, економія енергії буде більш помітною.

Ми пропонуємо вам одну з найкращих тем для Xiaomi, за допомогою якої ви можете заощадити заряд батареї. Завдяки мінімалістичним лініях дизайну і тональності, де переважає чорний колір, екран Xiaomi буде працювати менше.

 

Йдеться про тему Soft Night, яку ви можете встановити на свій Xiaomi, просто перейшовши за цим посиланням, яка призведе до додатка MIUI Themes. Його установка безкоштовна і вносить багато змін в порівнянні з вихідним інтерфейсом.

Після установки ми можемо побачити, як значки зменшуються до мінімуму, роблячи чорний колір більш помітним на робочому столі Xiaomi. Те ж саме відбувається з Центром управління, ефекти і анімація зникають, щоб прийняти більш мінімалістичний дизайн.

Екран блокування не тільки стає темніше, але і додає різні віджети. Вони дозволять безпосередньо входити в додатки. Всі вони мають темний дизайн для економії енергії.

Слід зазначити, що ми зможемо знизити споживання енергії тільки в тому випадку, якщо активуємо MIUI Dark Mode, а смартфон має екран AMOLED. Таким же чином ви можете встановити його на будь-який пристрій Xiaomi, Redmi або POCO, навіть якщо його екран – LCD IPS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.