Інші прошивки Xiaomi, які також засновані на MIUI

В рамках того, що ми називаємо призначеними для користувача ПЗУ, Xiaomi EU є однією з найвідоміших пристроїв Xiaomi. Проте, не всі залишається в цьому ПЗУ, є й інші, які також засновані на MIUI. Крім того, що багато хто думає, в даний час існують різноманітні ПЗУ на основі останнього оновлення MIUI 12, які ми можемо встановити на найрізноманітніші смартфони. MIUIMix або Mi-Globe – лише деякі з них. Ми зібрали кілька найбільш важливих для користувача прошивок на даний момент, які, як і Xiaomi.EU, засновані на MIUI. Всі вони в даний час підтримуються і доступні для останніх пристроїв, випущених Xiaomi, Redmi і POCO.

1. MIUI Mix, альтернатива Xiaomi.EU але чистіше.

MIUI Mix, розроблений командою MMX, вважається другим за популярністю призначеним для користувача ПЗУ на основі MIUI. Це та ж філософія, що і Xiaomi EU, але це її еволюція з найкращим споживанням і чистішою інтеграцією.

Щоб завантажити його, ви можете зробити це в офіційній групі Telegram, де ви знайдете останні версії для апаратів, таких як POCO X3 NFC, Redmi Note 8 або Xiaomi Mi 10.

2. My-Globe, налаштуйте свій власний ROM.


Ще одна альтернатива Xiaomi EU – Mi-Globe. Це цікаве для користувача ПЗУ також засновано на MIUI, але включає в себе кілька повністю налаштованих модулів. Сам по собі Mi-Globe дозволяє налаштовувати до 20 різних модифікацій. В якості фундаментальної функції це Custom ROM оптимізує використання оперативної пам’яті, усуває непотрібне ПО, а також додає більш практичні годинник.

3. Elite ROM, найкраще з системи MIUI з елементами OxygenOS.


Elite ROM – це ще одне з тих користувальницьких ПЗУ, які на основі MIUI додають певні функції в систему OnePlus. Його розробкою займається Hassanmirza01, і його різні ПЗУ можна знайти в XDA-Developers, наприклад, для POCO X3 NFC. Elite ROM спеціально призначений для терміналів POCO, таких як POCOPHONE F1, хоча він також доступний для інших пристроїв, таких як Xiaomi Mi A2.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.