Київстар назвав топ смартфонів з продажу в своїх магазинах

Стали відомі найпопулярніші смартфони в мережі магазинів Київстар. Протягом декількох років лідерами продажів в фірмових магазинах Київстару є бюджетні телефони. Про це мобільний оператор повідомив на своєму сайті. Понад 22% проданих Київстаром гаджетів мають вартість від 3 до 4 тисяч гривень. 43% від загальної кількості продажів – це телефони бренду Xiaomi, 28% – Samsung. Серед смартфонів у високому ціновому сегменті найпопулярнішим в 2020 році був iPhone 11.

17% від продажів в магазинах Київстару доводиться на кнопкові телефони. У 42% випадків купують пристрої компанії Nokia. Київстар зазначив, що щорічно продає близько 218 тисяч смартфонів. Найкращі періоди для продажів – новорічні свята і липень-серпень. Найбільш популярними моделями за результатами минулого року виявилися Xiaomi Redmi 8 і Samsung Galaxy А10S.

Абоненти мобільного оператора також активно користуються послугою trade-in, яка передбачає можливість обміну застарілого телефону на більш новий і оплату різниці їх цін.

Найбільш часто обмінюють моделі 6A і 7 від Xiaomi і J3 2016 від Samsung. Натомість найчастіше беруть телефони Samsung серії А (515, 315 і 115).

Раніше оператори мобільного зв’язку Київстар, Vodafone і lifecell розповіли, які смартфони найчастіше продає. Київстар заявив, що щороку обслуговує близько півтора мільйонів абонентів в більш, ніж 520 торгових точках.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.