В Укрпошті ввели нові правила: що потрібно знати

Ігор Смілянський заборонив знімати маски в відділеннях Укрпошти. Глава компанії “Укрпошта” Ігор Смілянський ввів у всіх відділеннях поштового сервісу суворий масочний режим. У всіх відділеннях “Укрпошти” маски зобов’язані носити не тільки співробітники, але і клієнти. Люди, які відмовилися надіти маску, не обслуговуватимуться. З такою заявою виступив Ігор Смілянський, який підкреслив необхідність індивідуального захисту під час пандемії коронавируса.

“Короновірус, на жаль, набирає обертів і забирає життя. Я віддав вказівку не обслуговувати клієнтів” Укрпошти “без масок, щоб зберегти життя і здоров’я як наших клієнтів, так і наших співробітників”, – написав Ігор Смілянський.

В одне з відділень “Укрпошти” принесли роздруківку, зроблену російською мовою, з метою оскаржити необхідність масочного режиму. Через це чолі компанії довелося втрутитися в ситуацію і підтвердити, що носіння медичних масок буде обов’язковим аж до закінчення пандемії коронавируса.

“До сих пір знаходяться індивідууми, які відмовляються надіти маску і приносять такі документи. Моя відповідь таким людям один – я знаю мене читають мої співробітники: у людини, яка дала це і відмовляється надіти маску, є два варіанти:

  • засунути цей папірець собі в …
  • покласти її поруч з собою в труну.

Можете цитувати це як пряму вказівку генерального директора. Майже як РНБО. Кому не подобається – можуть йти … до суду. Я спеціально написав російською, щоб відповідати мові оригіналу, а до відповідних органів ми, звичайно, звернемося, щоб знайти авторів “, – запевнив Ігор Смілянський.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.