Розумна сушарка Xiaomi здатна сушити одяг за лічені хвилини

Крім смартфонів, Xiaomi пропонує широкий вибір побутової техніки. Прикладом цього є нова сушарка для одягу Xiaomi Mijia Clother Dryer, нова сушарка, яка не тільки розумна, але і дозволяє сушити всю нашу одяг в рекордно короткі терміни.

Зокрема, нова сушарка для одягу Xiaomi Mijia Clother Dryer має формат 10 кг, що дозволяє розмістити всередині велику кількість одягу. Його внутрішній обсяг становить до 118 літрів, що дозволяє задовольнити щоденні потреби сім’ї з 4 осіб.

Крім того, ця нова сушарка Xiaomi має до 22 інтелектуальних режимів сушіння, серед яких ми знаходимо кілька з них для делікатного одягу, щоб позбавити нас від необхідності гладити, і швидкий режим для синтетичного одягу, який дозволяє сушити всю вашу одяг менш ніж за 30 хвилин .

Як і не може бути менше, ми стикаємося з інтелектуальним продуктом, тому завдяки його Wi-Fi-з’єднання ми можемо дистанційно керувати його роботою через додаток Xiaomi Home.

Крім того, сушарка для одягу Xiaomi Mijia Clother Dryer може підключатися до каналізації або замість цього накопичувати воду в своєму передньому піддоні. Таким чином, нам не потрібно буде мати водостічну трубу поруч з тим місцем, де ми її розмістимо.

Ціна і доступність сушарки для одягу Xiaomi Mijia
Ціна нової сушарки для одягу Xiaomi Mijia Clother становить близько 466 євро. У рекламних цілях вона буде продаватися за ціною близько 388 євро/12500 гривень. Поки вона доступна тільки в Китаї і навряд чи з’явиться на таких платформах, як AliExpress.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.