Київстар вибачився перед абонентами за некоректні SMS-повідомлення

У компанії назвали причину масової розсилки повідомлень. Мобільний оператор Київстар повідомив про масштабне збої, в результаті якого абонентам були відправлені SMS-повідомлення про блокування номера або з некоректною інформацією про тарифікації послуг. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби компанії в Facebook.

«Ми отримали запит по SMS-повідомлення про блокування номера або з некоректною інформацією про тарифікації послуг. Вибачаємося! Ці повідомлення – результат технічної помилки. Сервіси, які були надані не коректно через дану технічну помилку, будуть компенсовані », – йдеться в повідомленні.

Київстар також звернувся до абонентів з проханням повідомляти про такі повідомлення або інших складнощах. Зокрема українцям запропонували звертатися на офіційній сторінці Київстар в Facebook, повідомляючи при цьому номер телефону і деталі проблеми.

«Ми обов’язково повернемося до вас з відповіддю – на вирішення ситуації потрібен певний час. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння », – додали в компанії.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мобільні оператори Vodafone, Київстар та lifecell назвали найпопулярніші смартфони в Україні. Також повідомлялося, що новий мобільний оператор, конкурент Київстар, Vodafone і lifecell – Lycamobile запустив найдешевший тариф. Вартість тарифу по акції всього 30 гривень на місяць.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.