Нова тема Elegant IOS для MIUI 12 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Хочу познайомити вас з новою роботою дизайнера AdemOyuklu. Тема дуже приємна і адаптована для двох режимів установки. Шпалери на екрані блокування динамічні при включенні. Свайп внизу ліворуч відкриває камеру. У лівому нижньому куті є кнопка налаштувань. Всі настройки турецькою мовою і стосуються в основному розташування годин, їх кольору, а також обкладинки музичного альбому, який відображається коли включений.

Віджет на робочому столі як і на екрані блокування анімований і при гортанні робочих столів або повернення як би з’являється нізвідки) відкриває Годинники і Погоду. Іконопак барвистий і яскравий. Сітка робочого столу 4 * 6, 5 * 6. У папках звичайна кількість колонок.

В панелі повідомлень і Центрі управління тоггли і підкладки під повідомленнями в стилі неоморфізм і гарно виглядають. Фон при перемиканні на темний режим фактично не змінюється, тільки трохи затемнюється. В шторкі в згорнутої 5, в розгорнутій 4 ярлика в ряду.

В налаштуваннях змінені мініатюри програм. У дзвонилкі англійський номеронабирач в обох режимах з хорошими круглими кнопками. Фото вихідного / вхідного дзвінка збільшено.

Тест на RN 9 Pro і RN 8 (MIUI 12, ANDROID 11 і 10) .
Дивимося скріншоти світлої версії теми:


І кілька скріншотів з темного режиму:


Тема доступна в регіонах Індія, Сінгапур, Бангладеш, Німеччина. Для скачування переключити регіон в розширених налаштуваннях, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування рекомендується перезавантаження (!)

завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.