Як приховати фото і відео з галереї Xiaomi

Серед величезної кількості опцій MIUI, в ній є можливість приховати фото і відео Xiaomi. Це простий спосіб захистити нашу конфіденційність від сторонніх очей. Прикладом цього є галерея MIUI, яка дозволяє нам не тільки редагувати фотографії і відео, але і приховувати їх в особистому альбомі, щоб тільки ми могли отримати доступ до всіх фотографій і відео, збережених в ньому.

Щоб приховати фотографії та відео в Галереї, Xiaomi використовує власне хмара – Xiaomi Cloud. В цьому випадку процес приховування фотографій і відео досить простий:

Перейдіть в Галерею і виберіть всі ті фотографії і / або відео, які хочете приховати.
Після цього натисніть на кнопку «Додати до альбому», а потім виберіть «Приватний альбом»

Таким чином, вибрані фотографії та / або відео будуть приховані в вашому Xiaomi. Щоб отримати доступ, потрібно буде перейти в розділ альбомів галереї і провести пальцем вниз, поки поруч з текстом «Відпустіть, щоб відкрити особисту папку” не з’явиться символ замку.

Слід зазначити, що для того, щоб приховати фото або відео, ви повинні включити автоматичну синхронізацію з Xiaomi Cloud. Якщо цього не зробити, то при додаванні елементів в особистий альбом він перенаправляє нас до відповідних налаштувань, щоб включити його.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.