Xiaomi Mi Pad 5 отримає Snapdragon 870 і дисплеєм з високою частотою оновлення

Згідно з повідомленнями інсайдерів,  Xiaomi повинна представити планшет нового покоління після запуску складного смартфона. Тепер, оскільки Xiaomi Mi MIX Fold вже представлений офіційно, ми, ймовірно, дуже близькі до презентації наступного Xiaomi Mi Pad 5.

Сьогодні вранці відомий китайський блогер з ніком Digital Chat Station опублікував нову інформацію, що стосується Mi Pad 5. Зокрема, він повідомив, що пристрій буде оснащено процесором серії Snapdragon 870 і буде працювати під управлінням операційної системи, аналогічної тій, що використовується в Xiaomi Mi MIX Fold.

 

Одним з найяскравіших моментів операційної системи Mi MIX FOLD є режим портативним ПК, який за допомогою всього трьох пальців дозволяє нам отримати доступ до знайомого операційного інтерфейсу комп’ютера, що включає в себе класичне меню запуску, центр управління та інші звичні вікна.

Крім того, є такі функції, як віртуальна голосова пошта, паралельні вікна, перетягування між двома екранами і відправка декількох зображень. Паралельні вікна аналогічні вікнам Huawei Parallel Vision. Пристрій може підтримувати по одному процесу на кожній стороні екрану і одночасно виконувати двопоточні операції.

Що стосується обладнання, то ці витоки ще раз підтвердила попередні чутки. Таким чином, є припущення, що Xiaomi Mi Pad 5 буде доступний в двох версіях, в тому числі Mi Pad 5 Pro в топовом варіанті комплектації буде оснащений чіпом Snapdragon 870, орієнтованим на сегмент високого класу, на відміну від iPad і планшетів Huawei, таких як Mate Pad Pro.

На додаток до інформації про можливе встановлення флагманських процесорів інсайдер також стверджує, що Xiaomi Mi Pad 5 Pro буде оснащений екраном з роздільною здатністю 2K, який підтримує частоту оновлення 120 Гц / 144 Гц і частоту дискретизації торкання 480 Гц. В цілому, це буде більш преміальний планшет, ніж його попередники.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.