Стало відомо про ще одну новинку Xiaomi, яку повинні були представити 30 березня

Не так давно ми писали матеріал, в якому робили припущення з приводу того, які ж новинки представить Xiaomi в кінці березня. Якщо придивитися, то ми вгадали майже з усіма пристроями. До останнього моменту представлені були всі передбачені новинки, крім однієї. Але сьогодні нарешті показали і її. Що за гаджет і всі подробиці читайте в нашій статті.

А мова йде про планшетний комп’ютер Mi Pad 5, про який чутки ходили давно. Більш того, тепер можна сказати, що презентація Xiaomi тривала не два дні, а всі три, а якщо говорити в календарній формі, так і зовсім два місяці: березень і квітень.

Новинка отримала AMOLED-дисплей діагоналлю 8,45 дюймів при співвідношенні сторін 16:10, заявлена ​​висока яскравість в 600 ніт і контрастність 50000 до 1, а також 96% охоплення колірного простору DCI-P3. Mi Pad 5 отримав подвійну основну камеру з 64 Мп головним сенсором і 13 Мп ширококутним об’єктивом.

Планшет побудований на базі флагманського процесора Qualcomm Snapdragon 888 і має в залежності від конфігурації від 6 до 8 Гб оперативної і від 128 до 256 Гб постійної пам’яті.

Ціна новинки в Європі становить 299 євро, за версію 6/128 Гб і 379 євро, за старшу версію 8/256 Гб. Продажі почнуться 7 квітня.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.