Xiaomi Mi Band 5 розпродають після виходу нової моделі

Не встигла китайська корпорація Xiaomi запустити в продаж новий наручний гаджет, провівши лише його презентацію, як українські магазини відразу ж обрушили цінник електронного браслета Xiaomi Mi Band 5, зробивши його набагато дешевше і доступніше для всіх покупців, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Чим в меншу грошову суму обходиться купівля будь-якого електронного пристрою, тим ширше коло людей так і зовсім взагалі може дозволити собі його покупку, адже він чудово розуміє і усвідомлює, що дії такого роду не приведуть до значних грошових витрат. На радість безлічі людей, тепер купити легендарний наручний гаджет можна на набагато більш привабливих і вигідних умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

Даний фітнес-трекер, будучи вкрай привабливим за сукупністю якостей, володіє 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм кольорового типу з підтримкою сенсорного управління, а також модулем Bluetooth 5.0 LE, який здатний підключатися до смартфонів на відстані до 50 метрів, підтримуючи з ними стабільну постійний зв’язок. Ємність акумуляторної батареї Xiaomi Mi Band 5 становить 125 мАг, і цього цілком достатньо для того, щоб пристрій на одному заряді батареї могло працювати цілих два тижні, а його підзарядка при цьому відбувається за допомогою магнітного зарядного пристрою, що входить в комплект поставки. Знову ж, ще не так давно все могли лише мріяти про щось подібне, але тільки не тепер, не зараз.

 

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 вміє відслідковувати фізичну активність і стежити за якістю сну, а ще йому під силу відображати повідомлення з телефону, управляти відтворенням музики на смартфоні, виступати в ролі фітнес-тренера в одинадцяти різних видах спорту, вібрувати при вхідних дзвінках, в автоматичному цілодобовому режимі стежити за пульсом і здійснювати безліч різних інших дій, не відчуваючи при цьому ніяких проблем в роботі. Використовувати цей наручний гаджет можна в парі зі смартфонами, що працюють під управлінням операційних систем Android і iOS, а встановлено для цього на них повинно бути фірмове мобільний додаток Mi Fit.

Кожна людина, яка хоче купити собі цей трекер, тепер має реальну можливість зробити це на вкрай вигідних умовах, про які ще недавно все могли тільки мріяти. Видання Tehnofan провело дослідження цін на електроніку в Україні і з’ясувало, що тепер купити такий фітнес-трекер, як Xiaomi Mi Band 5, можна на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше. Так, його цінник впав нижче позначки в 700 гривень, причому десятки магазинів продають його за зниженою ціною. У багатьох з цих магазинів є не тільки кілька десятків тисяч позитивних відгуків, а ще й, крім цього, багаторічний досвід роботи. Таким чином, зараз дуже навіть вдалий час для того, щоб зробити покупку цього неймовірно привабливого і вкрай просунутого трекера.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.