Приватбанк запровадив прийом платежів через Viber

Приватбанк першим в світі ввів прийом платежів через Viber bot Приватбанк запровадив прийом платежів через месенджер Viber.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

“Україна стала першою країною в світі, жителі якої можуть оплачувати товари і послуги безпосередньо в чат-ботах популярного месенджера Viber завдяки інтернет-еквайрінгу Liqpay від ПриватБанку”, – йдеться в повідомленні. Як підкреслив регулятор, саме Liqpay став першим платіжним методом оплати через популярний месенджер.

“Користувачі месенджера можуть здійснювати швидкі, прості і безпечні миттєві платежі за різні товари і послуги через перевірених продавців чат-ботів Viber”, – повідомили в Приватбанку. Купувати товари та послуги можна натисненням однієї кнопки в додатку Viber, вибираючи зручний метод оплати Apple Pay або Google Pay, або просто введенням номера карти.

Відзначається, щоб почати продавати свою продукцію і отримувати платежі в Viber, компаніям потрібно підключитися до постачальника платіжних послуг Liqpay, створити свій чат-бот в Viber і дозволити боту прийом платежів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.