Представлений фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 з GPS за 930 гривень

29 березня Xiaomi провела масштабну презентацію. Зокрема, компанія показала нові смартфони, а також розумний фітнес-браслет Mi Smart Band 6. Ремінець та дизайн дисплея у новинки схожі з пристроєм попереднього покоління, однак дисплей отримав більшу діагональ – 1,56 дюйма (~ 326 ppi) замість 1,1 “в Mi Smart Band 5. Сенсорний екран все ще виконаний за технологією AMOLED, яскравість підсвічування досягає 450 ніт. Зверху дисплей прикритий загартованим 2,5D-склом.

Зрозуміло, разом з оновленням з’явилися нові ціфреблати і іконки в єдиному мінімалістичному стилі. Новинка отримала 19 нових режимів спортивних занять – тепер кількість різних активностей досягло 30 штук і всі їх браслет вміє визначати самостійно.


Тут також є підтримка розрахунку персонального індексу активності PAI, відліку циклів місячних, дихальних вправ, моніторингу стресу, ходьби і сну. Корпус витримує занурення на глибину 50 метрів.

Mi Smart Band 6 має сенсор для вимірювання пульсу і датчик SpO2 для вимірювання рівня вмісту кисню в крові. Носи пристрій також буде поставлятися з таймером Pomodoro – ця техніка передбачає розбиття задач на 25-хвилинні періоди, звані «помідорами».

Крім усього іншого, заявлена ​​підтримка GPS і наявність версії з NFC, завдяки якій мешканці підтримуваних регіонів можуть оплачувати проїзд в громадському транспорті або купувати за допомогою прив’язаного карти UnionPay.


Вихід NFC-версії на український ринок буде залежати від місцевого представника Xiaomi і його партнера MasterCard. Акумулятора вистачить на 14-19 днів роботи.

Базова модель Xiaomi Mi Smart Band 6 в Китаї коштує 229 юанів (~ 930 гивень). Версія з NFC – 279 юанів (~ 1100 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.