Офіційно представлено флагманський смартфон Realme 8 Pro

Сьогодні, 25 березня 2021 року китайська компанія представила смартфони нового покоління. Ми вже писали про модель Realme 8. Вона буде конкурувати з Xiaomi Redmi Note 10S. Друга новинка називається Realme 8 Pro. Її доведеться боротися за гаманці покупців з Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

Просунута версія отримала процесор Snapdragon 720G в парі з 6-8 ГБ оперативної пам’яті. Вбудований флеш-накопичувач має місткість 128 ГБ незалежно від модифікації пам’яті. Ємність вбудованої батареї дорівнює 4500 мАг. Акумулятор обзавівся підтримкою швидкої зарядки через USB-C. Потужність складає 50 Вт.

Роздільна здатність основної камери становить 108 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Фронтальна камера представлена ​​16-мегапіксельним датчиком. Він встановлений в лівому верхньому куті лицьового боку. Дисплей Super AMOLED має дозвіл Full HD + і діагональ 6,4 дюйма, а ось підтримка частоти поновлення 90 Гц або 120 Гц відсутня.

Realme 8 Pro надійде в продаж з попередньо встановленим програмним забезпеченням Realme UI 2.0. В основі прошивки лежить операційна система Android 11. Також відзначимо вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, вихід під навушники, Wi-Fi 5 і підтримку технології Near Field Communication.

Вже 31 березня новинка стане доступна для покупки в Великобританії. Вартість модифікації з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті становить 279 фунтів стерлінгів. Ціни для країн єврозони будуть оголошені пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.