OnePlus представела офіційно свій смартфон для бідних під назвою OnePlus 9R

Компанія OnePlus представила відносно доступний смартфон OnePlus 9R. Новинку оцінили в 530-595 доларів залежно від модифікації пам’яті. На ринку модель з’явиться в чорній і бірюзовою кольорах тильній панелі.

Новинка оснащена процесором Snapdragon 870 в парі з 8/12 ГБ оперативної пам’яті. Вбудований накопичувач має місткість 128/256 ГБ відповідно. Питаннями харчування в OnePlus 9R займається акумулятор ємністю 4500 мАг. Батарея підтримує 65-ватну зарядку проводовим шляхом. Бездротова зарядка відсутня.

Роздільна здатність основної камери в новинці склало 48 Мп + 16 Мп + 5 Мп + 2 Мп. Фронтальний модель побудований на базі 16-мегапіксельного датчика ізображенія.Также в смартфоні є екран Full HD + AMOLED діагоналлю 6,55 дюйма з вбудованим сенсор для сканування відбитків пальців. Частота оновлення зображення становить 120 Гц.

Модель може похвалитися підтримкою 5G, NFC і адаптерами бездротового зв’язку Bluetooth / Wi-Fi. Вихід для підключення дротових навушників відсутній. У продажу OnePlus 9R з’явиться з прошивкою OxygenOS 11 на базі операційної системи Android 11 в середині наступного місяця.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.