Не пропустіть анонс «королів Android»: Xiaomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Ultra

29 березня відбудеться прем’єра Xiaomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Ultra, а також повинні показати Mi Notebook Pro. Вчора відбувся великий анонс Poco, а на наступному тижні настане черга Xiaomi дивувати. Буквально вчора компанія оголосила про те, що 29 березня має намір провести прес-захід, назвавши його «тим самим релізом, який не можна пропустити». А сьогодні вона внесла ясність, що ж такого грандіозного вона задумала.

На своїх сторінках в соціальних мережах Xiaomi повідомила, що 29 березня вона представить два головних своїх смартфона, які претендують на звання «королів Android». Йдеться про Xiaomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Ultra, які, за словами, генерального директора компанії Лей Цзюня, призначені для «тисяч ентузіастів, які прагнуть до кращого». А слоган самих продуктів «народжені для лихоманки».

Не забув Лей Цзюнь похвалитися і тим, що Xiaomi Mi 11 успішний на ринку, а в якості мірила його популярності навів цифри, що всього за 5 хвилин була продана перша партія флагмана на суму 1,5 млрд юанів і 21 день знадобилося компанії, щоб продати 1 млн одиниць.

За тими відомостями, які раніше з’являлися в мережі, Xiaomi Mi 11 Pro буде відрізнятися від базової версії, перш за все, своєю камерою з телеоб’єктивом і оптичним зумом. У випадку ж з Xiaomi Mi 11 Ultra зміни будуть більш глобальними і, перш за все, за рахунок камери і додаткового екрану на тильній стороні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.