Клієнтів попередили: ПриватБанк і Ощадбанк розповіли про роботу відділень під час локдауна

Стало відомо, як під час локдауна працюватимуть банки. Не так давно Київ та Одеську область внесли до списку регіонів «червоної зони» карантину через складною ситуацією з коронавірусів. Тепер у багатьох містах України посилили карантинні обмеження.

Графік відділень ПУМБ

Відділення цього банку працюють з 9 до 18. Обідня перерва часто роблять з 13 до 14 годин. Про суттєві зміни поки що представники фінансової установи не заявляли, проте інформацію можна перевірити і за допомогою карти на сайті банку в інтернеті: при введенні адреси потрібного відділення ви побачите і графік роботи.

Графік відділень ПриватБанку

Представники цього банку теж зараз не говорили про конкретні зміни в графіку. Найчастіше відділення Привату працюють з 9 до 18 годин. Правда, у вихідні дні день може бути скороченим – до 15-16 годин. Точний час залежить від конкретного відділення – переглянути їх графіки можна так само на офіційному сайті банку.

Графік відділень Ощадбанку

Відділення Ощадбанку працюють за таким же принципом – з 9 до 18 годин в будні дні, а у вихідні – до 15-16 годин. Розклад відділень так само присутній на офіційному порталі фінансової установи.

Однак варто підкреслити, що незважаючи на те, що істотних змін в графіках немає, з огляду на ситуацію з пандемією коронавируса краще не йти у відділення банку без вагомої на те причини. Більшість послуг можна отримати і дистанційно, за допомогою інтернету і спеціальних додатків вашого банку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.