Флагман Meizu 18 виходить в Україні по завищеній ціні

Китайська компанія Meizu кілька років не випускає смартфони на глобальному ринку. Однак в цьому році все може змінитися. Виробник заявив, що Meizu 18 надійде в продаж на міжнародній арені за завищеною ціною.

У Китаї вартість смартфон в модифікації з 8 ГБ оперативної пам’яті і вбудованим флеш-накопичувачем місткістю 128 ГБ становить приблизно 680 доларів. Ціна глобальної версії флагмана нового покоління з ідентичними обсягами пам’яті буде становити відразу 22 500 гривень.

Нагадаємо, що Meizu 18 обладнаний 6,2-дюймовим дисплеєм WQHD з частотою оновлення 120 Гц і інтегрованим сканером відбитків пальців. Роздільна здатність основної камери становить 64 Мп + 8 Мп + 16 Мп. За автономність моделі відповідає акумуляторна батарея ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки по дроту потужністю 36 Вт.

Meizu 18 працює відразу з коробки на базі операційної системи ANdroid 11 з новою фірмовою оболонкою Flyme 9. Працює флагман на процесорі Snapdragon 888. Про вихід на міжнародний ринок версії Pro поки що інформації немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.