Ключові характеристики Xiaomi Mi 11 Lite 4G стали відомі до офіційного анонса

До сих пір немає даних про те, коли Xiaomi представить свій среднебюджетной смартфон в лінійці Mi 11 – а саме Mi 11 Lite, однак в Інтернеті вже опублікували фотографію підставки в офіційному магазині Xiaomi в Італії, яка призначена для Mi 11 Lite. Звичайно ж, з перерахуванням ключових характеристик. Подробиці читайте в нашій статті.

 

Відразу варто відзначити, що Mi 11 Lite вийде в двох версіях: більш просунута з підтримкою 5G і процесором Qualcomm Snapdragon 775G і більш бюджетна без підтримкою 5G і з процесором Qualcomm Snapdragon 732G. Інші технічні характеристики обох смартфонів обіцяють бути ідентичними.

Mi 11 Lite отримає OLED-дисплей з підтримкою частоти відновлення 90 Гц і розширеним динамічним діапазоном (10-бітний дисплей може відображати більше мільярда кольорів і відтінків), селф-камера знаходиться в точковому вирізі в лівому верхньому кутку. Крім цього смартфон отримає потрійну камеру з головним датчиком, дозвіл якого склало 64 Мп.

На підставці можна помітити згадку того, що смартфон буде вкрай легким. Це підтверджує попередні інсайда, згідно з якими Mi 11 Lite отримає акумулятор ємністю 4150 мАг і вельми тонкий корпус.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.