Київстар зрізав тарифи: абонентам розповіли, як заощадити до 4000 гривень

У компанії «Київстар» розповіли про нову акцію для клієнтів. Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора «Київстар». Як виявилося, тепер абоненти можуть отримати знижку в 33 відсотка на контрактні тарифні плани. Стало відомо, як отримати знижену ціну.

Як пояснили в «Київстар», таку знижку абоненти будуть отримувати при купівлі будь-якого смартфона з підтримкою 4G. Зрозуміло, що знижка покладається при покупці в інтернет-магазині мобільного оператора або в фірмових магазинах компанії «Київстар». Представники компанії пояснили, що знижка буде в 33 відсотка на 10 місяців. Залежно від тарифного плану, який вибрав абонент, економія буде від 750 до 4 000 гривень.

Павло Даніман, директор по маркетингу мобільного оператора, пояснив, що останнім часом все більше абонентів переходять на контрактні тарифи. Це вигідно, тому що вони отримують більший перелік послуг і за менші гроші, якщо порівнювати з клієнтами по передоплаті. Всього вже понад мільйон абонентів вибрали саме контрактні тарифи.

Як отримати знижку в 33 відсотка на контрактні тарифи мобільного оператора «Київстар»:

Придбати в інтернет-магазині або магазині компанії «Київстар» будь-який смартфон з підтримкою 4G;
Перейти на контрактний тариф, а також підключити один з тарифних планів «Smart»;
Оплатити послуги за обраним тарифним планом (вже з урахуванням знижки в розмірі 33 відсотків).
Тобто, беручи участь в цій акції, перші 10 місяців користування контрактним тарифним планом ви будете платити менше на 33 відсотки. Наприклад, якщо звичайна ціна тарифу «Smart +» від «Київстар» буде коштувати 225 гривень за місяць, то при такій знижці від мобільного оператора ціна на перші 10 місяців знизиться до 150 гривень (за місяць).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.