Xiaomi припиняє розробку MIUI для популярних смартфонів

Компанія Xiaomi оголосила про плани про припинення підтримки трьох смартфонів, які були анонсовані в 2019 році. Мова йде про тріо доступних моделей. Зауважимо, що з них тільки одна продавалася офіційно в Україні.

Мова йде про Xiaomi Redmi Note 7, першому смартфон, який був анонсований після оголошення Redmi незалежною компанією. Це також перший смартфон серії з USB-C, процесором Snapdragon 660 і взагалі дебютна модель китайської компанії, оснащена 48-мегапіксельною основною камерою.

Також закінчується підтримка Xiaomi Redmi Note 7 Pro. Смартфон анонсували разом з Redmi Note 7 в січні 2019 року, але продаватися він почав тільки через півтора місяці. І то є пристрій офіційно було лише в Індії та Китаї. Від стандартного видання версія Pro відрізнялася чіпом Snapdragon 675 і сенсором від Sony замість матриці Samsung в головну камеру.

Третя модель називається Xiaomi Mi CC9e. Фішки смартфона – основна камера дозвіл 48 Мп + 8 Мп + 5 Мп, Фронталка на 32 Мп і дисплей OLED з вбудований сканером відбитків пальців. Також відзначимо акумулятор на 4030 мА * ч і Snapdragon 665.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.