Стала відома ціна на ігровий смартфон Redmi для бідних

Інсайдери назвали цінник, який можуть встановити на геймерський смартфон Redmi. У якийсь момент виробники вирішили, що користувачам потрібні потужні смартфони, що вибиваються із загальної канви. На ринку з’явилися апарати з упором на ігрові можливості і таку дивину тепер випустить Redmi. Про бажання показати ігровий смартфон заявила сама компанія і повідомила, що апаратна основа її стане Dimensity 1200.

 

Сьогодні один з інсайдерів повідомив, що ігрова спрямованість смартфона Redmi буде простежуватися в його дизайні. Візуально це буде брутальний апарат, чий зовнішній вигляд стане вказувати на те, що це модель для кіберспорту. Програмно новинка також буде максимально оптимізована під запуск різних ігор. За інформацією джерела, цінник на ігровий смартфон повинен стартувати з позначки 7900 гривень.

 

Нагадаємо, що Dimensity 1200 є флагманської платформою в модельному ряду MediaTek створена по 6-нанометровим техпроцесом від TSMC. До його складу увійшли 8 процесорних ядер в конфігурації «1 + 3 + 4», де одне ядро ​​Cortex-A78 з тактовою частотою 3,0 ГГц, три аналогічних ядра з піковою частотою 2,6 ГГц і чотири ядра Cortex-A55, розігнані до частоти 2,0 ГГц. Встановлено відеоприскорювач Mali-G77 MC9.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.