Xiaomi випустила кондиціонер для комфортного сну, який вміє отримувати дані про сон з Mi Band

Асортимент компанії Xiaomi поповнився незвичайним кондиціонером Mijia Air Conditioner Sleep Version. Як можна зрозуміти з назви, його відмінна риса – тиша роботи.

Якщо точніше, рівень шуму заявлений рівним всього 18 дцб, але, судячи з усього, це в спеціальному режимі сну. У звичайному пристрій, мабуть, продуктивніше і гучніше. Крім того, в режим вимикає підсвічування, активується функці. запобігання прямого обдування, а температура буде варіюватися відповідно до часу: о 4:00 кондиціонер почне трохи піднімати температуру. А ще кондиціонер вміє сполучатися з браслетами Mi Band, отримуючи безпосередньо дані про сон, і активувати режим сну самостійно. Все це має сприяти комфортному використанню під час сну.

Також пристрій виділяється зниженим енергоспоживанням, технологією самоочищення з нагріванням до 58 градусів, кроком зміни температури в півградуса і технологією контролю вологості. Що стосується продуктивності, пристрою вистачить для приміщення площею близько 10-15 м2. Коштує новинка 8300 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.