Перший геймерський Redmi буде смартфоном для бідних

Після анонса лінійок флагманських смартфонів Redmi K40 і доступних апаратів Redmi Note 10, компанія Xiaomi під окремою торговою маркою Redmi збирається представити перший ігровий смартфон цього бренду. При цьому, за словами президента китайського підрозділу Xiaomi і за сумісництвом голови Redmi Лу Вейбінга (Lu Weibing), йому не терпиться показати новий пристрій.

Ще 20 січня тайванський чипмейкер MediaTek представив свої нові однокристальні системи Dimensity 1100 і Dimensity 1200, а відразу після презентації нових чіпів Лу Вейбінг оголосив про те, що компанія Redmi планує до кінця березня випустити свій перший геймерський смартфон, заснований саме на платформі MediaTek Dimensity 1200.

Нагадаємо, до складу SoC Dimensity 1200, яка проводиться по 6-нм нормам техпроцесу, увійшли одне ядро ​​ARM Cortex-A78 з частотою до 3,0 ГГц, три ядра ARM Cortex-A78 з частотою 2,6 Гц і чотири ядра ARM Cortex- A55, що працюють на частоті 2,0 Гц, 5G-модем зі швидкістю завантаження до 4,7 Гбіт / с, графіка ARM Mali-G77, що складається з дев’яти ядер, а фірмова технологія MediaTek HyperEngine 3.0 забезпечує чіпу підвищену продуктивність в ігрових додатках.

Технічні характеристики ігрового апарату Redmi виробником поки не розкриваються, але, за чутками, новинка отримає AMOLED-дисплей Samsung E4, а також акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої 33-ватної зарядки.

Крім того, китайські мережеві джерела говорять про те, що геймерський смартфон Redmi буде коштувати близько 7800 гривень, але з огляду на не самий дешевий екран від Samsung, в це слабо віриться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.