Чим Xiaomi Mi 11 Pro буде відрізнятися від Mi 11 Ultra

Відомий інсайдер Digital Chat Station поділився новою інформацією, яка розкриває ключову різницю між двома ще неанонсованими флагманами Xiaomi: Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra. І так, справа в камері. Подробиці читайте в нашій статті.

 

Повідомляється, що Mi 11 Ultra отримає окрему камеру з перископною оптикою і дозволом матриці в 48 Мп, яка забезпечить можливість 5-кратного оптичного зума і 120-кратного гібридного зуму. У той же час Mi 11 Pro теж отримає перескопний телеоб’єктив, однак сумарна кратність гібридного зуму складе тільки 50x.

Для обох смартфонів загальними камерами стануть головний модуль на 50 Мп (Sony IMX766) і 48 Мп ширококутний модуль. Діагональ екрану складе 6,81 дюйма, а його роздільна здатність зросте з звичного FullHD + до 2К, частота оновлення – 120 Гц. За автономність смартфонів буде відповідати акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужність 67 Вт, буде підтримка і бездротової зарядки. Флагмана отримають стереодинаміки і захист IP68.

З коробки новинки будуть працювати на базі Android 11 з передвстановленою фірмовою оболонкою MIUI 12.5. Презентація очікується найближчим часом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.